Josefin Nilsson

Sista dagen på detta året
Hej!
 
Sista dagen på detta året idag och det känns rikitgt konstigt att detta året redan är över, allting har gått så fort och på många sätt känner jag inte riktigt att jag har hunnit med. Under nästa år, året som börjar imorgon, kommer jag att fylla 18 år, sluta tvåan och börja trean. Det känns helt sjukt och jag känner mig långt ifrån vuxen.
 
Men nu tänker jag först ta till vara på den här sista dagen av detta året. Jag har än så länge hunnit med att göra en uppgift till skolan som vi fick lovet på oss att göra och det känns riktigt skönt att vara klar med den nu. Lite senare ska jag till stallet och vi kommer även idag att åka till Flyinge trots att snön nu har smält undan, detta då det fortfarande är stenfruset i marken på de flesta ställena och det då känns bättre att rida inomhus.
 
 
Mina mål för 2015 kommer att komma upp senare under veckan då jag inte är helt klar än men det absolut viktigaste kommer vara att ha kul och ta vara på tiden för jag tror verkligen, eller hoppas i alla fall att 2015 kommer bli ett riktigt kul år.
 
Ha en riktigt bra nyår!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress