Josefin Nilsson

2014 del 4
Oktober:
 
Under stora delar av oktober var det fortfarande ganska varmt ute och jag red ut Pelle en hel del utöver de två träningarna vi hann åka på under månaden. Vi startade också en till LC:2 på 56% och var inte direkt nöjda med resultatet men vi hade kul och tog med oss det som en erfarenhet.
 
 
 

Annars var oktober precis som de andra månaderna en månad fylld med massa pluggande, speciellt på helgerna. I huset var det kaos nästan hela månaden då köket åkte ut och ett nytt skulle in. Detta resulterade med att vi hade saker lite överallt och passade på att äta på Jensens böfhus två helger i rad.
 

November:
 
När jag tänker tillbaka på november minns jag knappt vad som hände då tiden bara försvann iväg. Månaden började med två dagars clinic som Amerikanska George Morris höll i på Flyinge. Riktigt lärorikt och kul att se hur de Amerikanska toppryttarna på hoppsidan tränas även om mycket är olikt från hur det går till och ser ut här i Sverige.
 
Pelle och jag varierade längre uteritter med trimpass på banan och tillsammans med Saga och Maine åkte vi till Flyinge och drog med min syster som fick agera fotograf.
 

I mitten av månaden startade vi LC:2 och LB:1 med ca 55,5% i båda klasserna och en känsla av att vi trots resultatet faktiskt hade utvecklats lite i rätt riktning då vi kom in på banan utan att först tvärstanna och kolla på staketet, söta lilla ponny!
 
Månaden avslutades sen med en tripp över bron med tåget till Köpenhamn. Riktigt kallt var det men trots det lite mysigt. Dessutom fick jag en kommentar här samma dag som betyder mycket, gav svar på en hel del frågor och har gett mig ännu mer förstålse för min älskade ponny.
 
 
 

 
December:
 
Om de tidigare månaderna hade varit fyllda med pluggande så var det ingenting mot hur halva december var. Med hemsk prestationsångest tog jag mig igenom denna terminens värsta veckor och lättnaden efteråt var det bästa på länge.
 
Pelle och jag hann med en träning till för Hege där Pelle kändes riktigt fin och vi är alla överens om att det har hänt mycket sen första träningen.
 
Efter det startade vi två klasser till, årets sista och Pelle kändes trött. Resultatet blev 57,8% i LC:2 där jag gjorde en miss och 53% i LB:1 där det mesta inte blev så bra. Trots detta kändes framför allt första klassen okej då vi för första gången kunde komma in på banan utan att det blev spänt och Pelle höll sig lugn genom hela trav programmet.
 

Skolterminen avslutades sen i kaos på skolan för alla och vi tog ett välförtjänt jullov och Pelle fick vila lite vilket behövdes. Nu är han under lugn igångsättning igen och vi har hunnit med att vara ute i snön lite också innan skolan sen drar igång igen om lite mer än en vecka.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress