Josefin Nilsson

Söndag med uppladdning
Godmorgon!
 
Jag vaknade med riktigt mycket energi idag och känner mig nu hur pigg och glad som helst. Värdet är grått och det ska regna stora delar av dagen enligt väderprognoserna men än så länge regnar det inte. Jag ska om en liten stund cykla upp till stallet för att rida ut Pelle en runda. Precis som igår blir det helt kravlöst och vi ska verkligen bara ha kul. Innan jag cyklar till stallet, och även efter, ska jag plugga är tanken. Jag har både spanska och engelska läxa till imorgon och spanskan är det viktigt att göra för att min lärare ska hålla sig lugn. Engelskan gjorde jag halva läxan under en av lektionerna så det kommer nog inte ta så låg tid.
 
Annars händer det inte så mycket idag, en lugn söndag med uppladdning inför en mycket mer intensiv vecka.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra söndag!
 
 
bästa kompisar & övningskör
Hej!
 
Är allt bra med er idag? Själv mår jag hur bra som helst. Dagen börjdade för min del med att jag cyklade upp till stallet och red ut Pelle en längre runda helt utan krav på verken honom eller mig själv. Kul hade vi och både jag och Pelle kom tillbaka glada och nöjda. Veckan som kommer nu blir intensiv för vår del med två träningar och en tävling så det känns inte mer än rätt att ladda upp som bästa kompisar och bara busa runt nu i helgen.
 
Efter dagens stallbeskök har det regnat till och från nu i ett par timmar. Trots det har jag varit ute och övningskört. Vi började på parkeringen som vanligt och avslutade sen med att köra på en trafikerad väg, för första gången. Jag tycker att det är kul att köra och på parkeringen är det verkligen inga problem, men att köra på en väg är någonting helt annat. En mycket spännande upplevelse och jag är väldigt imponerad av alla somhar körkort och så lugnt håller koll på alla speglar samtidigt som de tittar framåt. Med mycket övning kommer väl jag också att lära mig antagligen.
 
Nu tänker jag bara ha en allmänt lugn eftermiddag och kväll här hemma. Ha det riktigt bra så ses vi!
 
 
Nya bilder och filmer på ingång


Över en månad sen vi senast fotade men nu drar min idrottsfördjupning igång igen och det kommer bli en hel del nya bilder och filmer. I höst, vinter och vår kommer ni få följa min och Pelles nya satsning, från hoppning till dressyr genom alla motgångar för att få framgång. Så vänta er bilder och filmer från både bra och dåliga träningar och tävlingar framöver.