Josefin Nilsson

30 april, Valborg, 2014
Godmorgon!

Med en heldöd kroppen och en pigg hjärna är jag nu på väg till skolan. Bussen är helt full, Valborg och många ska väl börja festandet i Stadsparken tidigt.

För min del väntar ju skolan i alla fall och där ska jag vara till 16.15. Efter det åker jag hem och sen vidare till stallet för att rida Pelle som antagligen är övertaggad efter att bara ha promenerar igår.

Screen shoot från träningen igår.

Ha det bäst så ses vi under dagen!
School & ice cream
Hej!

Började dagen med att få sjuts till Lund och gick sen från min mammas jobb till skolan för att börja dagen med nationellt prov. Uppsats i engelska och ämnet var inte så svårt att skriva om så det kändes bra. 

Efter provet jag gick och två kompisar och köpte glass och gick sen vidare till Stadsparken där vi åt glassen. Vädret är helt fantastiskt även idag och vi kände att vi var välförtjänt den där glassen i solen efter provet. Vi har sen haft matte och kemi, kemi prov/ förhör. En lektion kvar och efter det tar jag bussen hem.

Tiden till att uppdatera innan under dagen har inte funnits och kanske det inte blir så mycket mer idag i heller. Efter skolan väntar en promenad med Pelle och sen träning med Killen.


Ha det bäst så ses vi senare!