Josefin Nilsson

Missi
Missi är en mörkbrun d-ponny (?) som är född 2009. Hon heter igentligen Missouri men vi kallar henne Missi och det kommer jag även att göra här på bloggen. Det är inte min familj som äger henne, men hon och hennes lilla kompis som också är född 2009 kom i början av sommarlovet till stallet där jag har min egna ponny. Tanken var då att jag och min kompis tillsammans skulle påbörja de små ponnysarnas inridning från grunden, men det blev aldrig så mycket av det. Vi var nästan aldrig hemma samtidigt då vi var på semestrar, träningsläger och tävlingar stora delar av sommaren. Nu är sommaren slut och både Missi och hennes kompis är insuttna med sadel och träns men inte så mycket mer än så.
 
Då allting inte blev som det var planerat under hösten och vintern nu så kommer Missi att stanna medan hennes kompis åker hem igen. Missis ägare tyckte att jag kunde behålla henne och utbilda henne ordentligt under hösten/ vinterna. Det är inte bestämt när vi sen kommer lämna tillbaka henne utan det får tiden visa.
 
Ni kommer alltså få följa min och Missis resa från början. Hur jag lägger upp träningen för att det ska bli så bra som möjligt. Missi är en väldigt fin ponny med fint steg och med rätt utbildning och rätt ryttare längre fram sen så tror jag att hon kommer gå de alldra högsta klasserna i dressyr.
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress