Josefin Nilsson

Står ganska stilla
Missi vilade även igår och om jag ska gissa så har hon nog gjort det idag också. Jag har inte träffat Saga idag så därför vet jag inte men Missi stod vid grinden och tittade nu när vi kom tillbaka, väntade på att hon skulle göra något.

Innan lovet började fanns det en plan som jag hade. Den gick ut på att jag skulle lägga mycket tid på att träna med Missi, istället blev det motsatsen. Ingen tid alla med Missi. När min hand är hel igen och gipset är borta kör vi igång igen och tills dess får väl både jag och Missi stå ut med att Saga gör lite när hon vill/orkar/hinner.Fantastiskt fint
Min dag har spenderats på Ullared. Vi shoppade en del och på vägen hem åt jag sen en Ben & Jerry brownie glass, mums.

Bjuder på denna fantastiskt fina bild på två av dagens inköp, brun väst till mig och flughuva till Pelle.

Pappa har mockat och gått med Pelle nu på eftermiddagen/ kvällen innan vi kom hem. Han hade varit pigg och glad.

Imorgon åker Pelle till veterinären en heldag för att vara en del av en utbildning samtidigt som de kommer undersöka skadan som han och hans kompis har. Jag kommet åka med ner och lämna honom hos veterinärerna och sen åka ner och hämta honom igen när han ska hem på eftermiddagen. Under timmarna han står hos veterinärerna får de hela mitt förtroende på att de kommer ta hand om min älskade ponny.

På fredag är det sen min tur att åka till Malmö för att se att min hand växer ihop rätt efter att den bröts, sen på med nytt gips igen.

Ha det bra.

Dagen
Missi vilade idag. Saga hade väl inte tid/ ville inte och då fick hon vila. 


Jag som ändå inte kan göra något mer än att borsta hästar i stallet var hemma och bakade muffins. Riktigt goda blev de och ännu godare när toppingen kom på.