Josefin Nilsson

Bilder Volkswagen Grand Prix del 2
Bilderna är inte i den bästa kvalitén men detta var resten av bilderna från Volkswagen Grand Prix finalen i Flyinge som var för några veckor sen. 
 
 
 
 
Charles Owen ayr8 leather look piping
Idag har jag varit och tittat på och provat en ny hjälm. En Charles Owen ayr8 leather look piping, den följde inte med hem idag då jag vill ha i färger som de inte har hemma. Men om några veckor kommer jag att få min nya hjälm som då kommer att användas både till vardags och tävling sen när jag väl kommer igång och tävlar igen.
 
 
Min nya hjälm kommer se ut exakt som hjälmen på bilderna.
 
Jag valde denna modellen på hjälm dels för att jag tycker att den är snygg, men också för att Charles Owen hjälmarna har en passform som sitter riktigt bra på mitt huvud. Färgerna med det svarta lädret, gluldiga mitten under rutnätet och de gludglittriga pipingsen är inte den vanligaste färgkompinationen och därför är den nu specialbeställd. 
 
Jag är helt säker på att det kommer bli riktigt snyggt att matcha det guldiga på hjälmen med Pelles guldiga pannband och schabrak med guldkant och på gräsbanorna guld boots till det.
 
Guld och glitter = tummen upp
 
Design by LO schbraket är ett av de guldglittriga schbraken som vi kommer matcha till
 
 
Saknar så mycket
Foto: Emelie
 
Några bilder från i somras, slutet av sommarlovet. Som jag saknar allt från sommaren och känslan som fanns när bilderna togs.
 
Värdens finaste ponnysar och bästa kompis. Förhoppningsvis är vi tillbaka här igen.