Josefin Nilsson

Kvällen
Har haft en super dag och ska snart åka vidare till en kompis för att fira nyår där tillsammans med några kompisar.

Kvällens outfit ( för några minuter)

Senare ikväll blir det mjukiskläder förhoppningsvis god mat och massa skratt.


Bild från förra nyår som spenderades med familjen och släkten,
2013 del 6 -sista delen
November:
Under hela november var jag nog mer deppig än vad jag har varit under resten av året. Tanken på att mer eller mindre inte få göra någonting gjorde mig så rastlös och uttråkad. Jag kände mig mest fruktansvärt lat när pappa fick mocka åt Pelle varje dag och jag bara borstade och gick med Pelle även om jag egentligen inte fick det i heller för läkarna. Det slutade med att jag gick ner 5kg undernovember, vanliga människor går upp i vikt av att inte träna och äta en massa onyttiga saker, jag gick ner i vikt. Antagligen massa muskler som försvann.
 
Jag fick ju min fina plastbit (plastskena) första november som jag sen hade på mig dygnet runt mer eller mindre under hela månaden.
 
 
Jag missade bussen från Flyinge två veckor i rad och fick då gå hem. Mycket motion men jag kan ju inte precis säga att det är det roligaste jag har gjort att gå 5km ensam på en bilväg.
 
Jag var med Saga i Flyinge och såg Swedish Riders Trophy, en 1.50m klass och Volkswagen Grand Prix.
 
 
 

 
 
 
 
 
Eftersom jag inte precis hade något annat viktigt att göra på helgerna så pluggade jag en hel del då och slapp plugga under veckorna. Bra val som gjorde att jag aldrig behövde stressa efter skolan.
 
Jag var och såg Hunger Games Catching Fire med min syster. Första filmen var bra men denna var ännu bättre, nu längtar jag tills när trean kommer ut nästa år.
 
Jag träffade även min mycket saknade kompis från min gamla klass. Pratade med henne om allting och hade ny energi när jag sen åkte hem.
 
December:
En hel del prov började dyka upp för första gången under terminen på den nya skolan och jag pluggade en del. Mest stolt är jag över mitt svenska tal, eftersom jag hatar att stå och prata inför massa folk som sitter och tittar på mig. Även matte nationella är jag ganska stolt över för där blev resultatet precis så bra (?) som jag hade väntat mig.
 
Det skönaste med hela månaden var att jag äntligen blev av med alla saker som har med min hand att göra, friskförklarad och glad. Även Pelle fick besked som var bra och jag började skritta honom uppsutten för första gången på 3 månader. Kan ju säga att både jag och Pelle sken upp när vi skrittade runt på ridbanan, LYCKA!
 
 
 
Stormen Sven drog in över Skåne och skapade kaos, stömavbrott och ännu fler träd som föll än vid stormen som var tidigare i höstas. Jag sov två timmar under den natten, trött dagen efter.
 
Även den första och enda snön denna vintern kom en dag i december, dock försvann den lika snabbt som den kom.
 
 
 
 
Efter det började nedräkningen mot jullovet i skolan och allting har fungerat ganska bra. Året verkar sluta ganska bra trots alla skador och andra saker som har kommit ivägen för mina planer. Men än kan mycket skaker ändras, vi har ju hela dagen imorgon (idag när ni läser detta) kvar på året och är det något som jag har lärt mig av 2013 så är det att allting kan ändras fruktansvärt snabbt.
 
Det var allt om 2013, nu hoppas jag på att 2014 blir ett skadofritt år med mycket framgångar!
Sista dagen på detta året
Godmorgon!

Är nu i stallet och ska börja sista dagens på detta året med att rida Killen och Pelle. Efter det mocka Pelles box och hage och sen cykla hem igen.

Hela dagen kommer spenderas med mina vänner och även kvällen/ natten.

Kommer mer uppdatering under dagen.
Ha det bäst!